Logo

Incepe perioada de proba Conectare

Ai nelamuriri?

Consulta lista cu cele mai frecvente intrebari.
Persoana fizica
Ce este HomeTraining.tv?

HomeTraining este prima platforma de fitness prin Live Streaming, pe baza de abonament platit.
Prin realizarea platformei HomeTraining.Tv orice persoana din tara sau din afara ei poate sa faca sport acasa si sa aiba un stil de viata sanatos. Antrenorii te asteapta live pentru a face exercitiile potrivite si iti ofera consultanta in nutritie si psihologie sportiva.


Cum sa ma abonez?

Alege abonamentul care ti se potriveste, creaza-ti contul completand formularul cu datele solicitate si poti incepe antrenamentul.


Ce inseamna Perioada de proba?

Beneficiezi de acces gratuit, timp de 7 zile, la peste 10 clase de fitness online. Nu este nevoie sa-ti introduci datele cardului, iti creezi cont, iti alegi clasele la care doresti sa participi si poti incepe sa faci sport acasa.

Pot accesa Hometraining.tv de oriunde?

Da, platforma noastra este conceputa special pentru a fi compatibila cu toate dispozitivele: televizor, laptop, tableta.


Ce se intampla daca am uitat parola de logare?

Pe pagina de autentificare vei gasi link-ul “Mi-am uitat parola”. Click pe acest link si vei fi redirectionat catre pagina “Reseteaza-ti parola”. Completeaza adresa de e-mail, da click pe butonul “Reseteaza” si vei primi imediat un e-mail care te va directiona catre o pagina noua unde vei putea completa noua parola. Dupa ce ai completat si salvat noua parola, din pagina de “Autentificare” te vei putea loga cu noile date.


Ce se intampla daca pierd unul sau mai multe antrenamente?

Ne este nicio problema. Odata ce esti logat in site, beneficiezi de toate inregistrarile antrenamentelor efectuate pana in prezent.

Nu gasesti raspunsul?

Ia legatura cu noi completand formularul de mai jos.