Logo

Incepe perioada de proba Conectare

Politica de returnare


Accesul la Serviciile achizitionate va fi efectiv numai dupa confirmarea platii contravalorii acestuia.

Antrenorul Tau are dreptul sa blocheze Contul de Membru in situatia in care exista reclamatii sau orice alte motive referitoare la platile pe care le efectuezi pana in momentul in care respectiva reclamatie este solutionata sau motivele respective au disparut sau au fost clarificate.

Prevederile legale stabilesc dreptul unei persoane de a se retrage dintr-un contract incheiat la distanta in termen de 14 zile de la incheierea respectivului contract fara justificarea deciziei si fara alte costuri in afara celor prevazute de lege. Aceasta regula, insa, nu se aplica pentru Serviciile de care beneficiezi imediat si integral, al celor cu continut digital, nefurnizate pe suport material sau personalizate in mod clar pentru tine, asa cum sunt si Serviciile achizitionate.

De aceea, dorim sa stii ca nu vei avea dreptul de retragere prevazut mai sus dupa ce efectuezi plata Serviciul si ai acces integral la acesta din momentul imediat urmator confirmarii de catre noi a primirii platii. In cazul in care vei renunta la abonament sau Serviciu oricand dupa efectuarea platii, iti comunicam ca plata nu iti va fi restituita. Daca doresti sa continui accepti si declari dupa cum urmeaza: Cunosc si accept ca serviciul furnizat este (i) un serviciu cu continut digital care nu este livrat pe suport material si ca (ii) serviciul este este furnizat in mod continuu si imediat, beneficiind instantaneu de acestea conform cerintelor si optiunilor mele. Imi dau expres acordul ca prestarea Serviciilor sa inceapa imediat dupa efectuarea si confirmarea de primire a platii, si de asemenea ca prin accesarea Serviciilor renunt in mod expres la dreptul de retragere din abonamentul sau Serviciul achizitionat. Aceasta declaratie se aplica pentru orice reinnoire a Abonamentului conform Acordului HomeTraining.


Modalitati de plata Serviciile pot fi achizitionate prin plata cu cardul bancar.


Poti afla informatii detaliate despre fiecare modalitate de plata inainte de efectuarea oricarei plati. Taxele si comisioanele aferente fiecarei modalitati de plata sunt incluse in valoarea pretului Serviciilor indicate pe Site. Acestea vor fi achitate separat de catre tine la momentul efectuarii platii in functie de modalitatea aleasa de tine. Trebuie sa stii ca prin efectuarea platii, Antrenorul Tau intelege ca accepti pe deplin respectiva modalitate de plata si nu ai nicio pretentie de la Antrenorul Tau cu privire la aceasta.


Rambursarea platilor

Respectam prevederile legale imperative in ceea ce priveste rambursarea platilor pe care le faci, dupa caz. Te rugam sa iei in considerare ca nu vom efectua nicio rambursare (i) in cazul anularii Abonamentului Lunar sau pentru perioada de facturare curenta sau pentru Servicii de care ai beneficiat; (ii) pentru periodele in care Contul de Membru sau accesul la Serviciu este suspendat conform Acordului Home Training; sau (iii) pentru care iti este blocat accesul la Site sau Servicii, Contul de Membru este anulat sau desfiintat precum si in orice alte cazuri prevazute in Acordul HomeTraining. Vom trata fiecare situatie in mod individual pentru fiecare Membru. Orice renuntare la plata sau orice rambursare efectuata nu determina respectarea obligatiei aceleiasi rambursari sau uneia similare pentru viitor.


Reinnoirea Abonamentelor Antrenorul Tau are interesul de a oferi Membrilor Servicii de cea mai buna calitate si Servicii continue. In acest scop, prin plata primului Abonament Lunar si accesarea Serviciilor esti de acord in mod expres ca Antrenorul Tau sa reinnoiasac automat Abonamentul Lunar platit atunci cand Abonamentul expira, reinnoirea si prin aceeasi modalitate de plata pentru care ai optat initial. Astfel, reinnoirile sunt realizate pentru o durata de timp egala cu cea aleasa de tine conform pachetului pentru care ai optat (exemplu: Daca ai ales un abonament de o luna, Antrenorul Tau va reinnoi abonamentul dupa expirarea acelei luni platite cu inca o luna). Daca exista optiunea unui alt abonament decat cel lunar, reinnoirea se va aplica in mod corespunzator (exemplu: daca ai ales un abonament pentru trei luni, Antrenorul Tau va reinnoi abonamentul dupa expirarea celor trei luni platite cu inca trei luni). Astfel se va proceda cu toate abonamentele indiferent de perioada de timp aleasa initial de catre tine. Abonamentul nu este prelungit in situatia lipsei necesarului de bani la momentul reinnoirii automate a Abonamentului. Membrul poate oricand achizitiona un nou Abonament.


Antrenorul Tau va comunica intotdeauna in scris la adresa de email furnizata perioada de reinnoire a respectivului abonament.


Prin acceptarea Acordului HomeTraining, esti de acord in mod expres si imputernicesti HomeTraining sa efectueze reinnoirea automata a abonamentului prin metoda descrisa mai sus (indiferent de numarul perioadelor succesive de prelungire) pana in momentul in care tu accesezi si decizi sistarea Abonamentului.


Sistare Abonament: Cu exceptia situatiei in care este precizat in mod expres altfel in Acordul HomeTraining, poti anula inregistrarea ta ca Membru sau a Abonamentului in orice moment pe parcursul termenului de inscriere sau termenului de Abonament sau in orice alta perioada de reinnoire prin accesarea “Setari Cont”. In cazul in care ai accesat “Sistare abonament”, abonamentul va expira la sfarsitul perioadei de subscriere pentru care ai platit si nu vei primi nicio rambursare (inclusiv pentru zilele neutilizate din Abonamentul pe care l-ai ales initial, indiferent daca ai ales plata unei luni sau a mai multor luni calendaristice odata).


Prevederile Acordului HomeTraining se alica in mod corespunzator pentru orice Servicii-Cadou / Promotii care pot fi achizitionate de pe Site.