• Contact@hometraining.tv

Despre-Antrenori

Build your body with one click!

Despre Antrenori

Dacă îți dorești o schimbare în bine, să slăbești, să te tonifici și să ai un stil de viață sănătos, alege să te antrenezi cu doi campioni! De ce să te abonezi? Pe lângă faptul că antrenorii sunt profesioniști, Mădălina și Flavius au 20 ani experiență în sport de performanță și au urmat două facultăți de specialitate. Cei doi sunt orientați către rezultate și îți pot oferi consultanță în sport dar și în nutriție.


 • Flavius Predoi
 • Flavius Predoi
Flavius Predoi

Flavius Predoi - “Orice drum începe cu primul pas.”

Antrenează-te cu un Campion Mondial


Flavius este un specialist în menținerea echilibrului în viața și este omul orientat mereu către acțiune. Este Campion Mondial în Ashihara Karate și are 20 de ani de practică în Arte Martiale. A fost primul în stilul său de lupta care a obținut o centură neagră la numai 17 ani din România.


De asemenea a dus totul în cariera lui spre performanță, deține 4 specializări : este antrenor, kinetoterapeut, nutriționist și psiholog sportiv. Flavius a ținut din anul 2016 seminarii despre echilbru, nutriție, deficiențe fizice și motivare în mai multe orașe din țara și a adus un aport benefic în viața oamenilor care au luat contact cu el. Un căutator de soluții pentru a ajuta oamenii cu care lucrează, Flavius a observat că : “Oamenii au nevoie de îndrumare și de a fi învățați cum să își depășescă fricile și blocajele care îi țin departe de ceea ce își doresc.”


“Aplic tot ce m-au învățat anii de performanță însă îmbinarea psihologiei și a cunoașterii copului uman mă ajuta să ii fac pe oameni să descopere că nu avem limite, singurele limite sunt cele impuse de noi, iar ele trebuiesc înlăturate!”

Palmares:


Orice lucru conceput de minte poate fi realizat!

Avem o clasă care începe în curand – Inregistrează-te
si ne vedem Live!

Mădălina Predoi “Crede ca poți și vei fi deja la jumatatea drumului.”- T. Roosevelt

Antrenează-te cu o componentă a lotului olimpic de Bob


Mădălina este ilustrarea perfectă a ambiției și a perseverenței, este sportivă de performanță, multiplă campiona națională și medaliată în competiții de top în bob și atletism.


Cu o experiență de peste 12 ani în sport de performanță și de 6 ani este antrenoare a reușit să schimbe stilul de viață a câtorva sute de români și nu numai. Are 4 specializări ea spunând că pentru a ajuta cu adevarat și pentru a-și face treaba la cel mai înalt nivel vrea să fie pregatită, este antrenoare, kinetoterapeută, nutriționistă si psihlog sportiv spunând că nu se oprește aici și ca toată viața va avea de învațat mai ales despre oameni. Mădălina susține zeci de seminarii de dezvoltare personală, nutriție, deficiențe fizice și motivație în toată țara.


“Ce mă motivează în fiecare zi este că fiecare dintre noi trebuie să ne facem partea noastră în această lume și vom trai în armonie și în evoluție continuă.” “Nu cred în forțarea omului pentru a face ceva însă cred în ghidarea lui către obiectivul pe care și-l dorește, puterea este în fiecare dintre noi așa că scopul meu este să le arat oamenilor puterea din ei.”

Palmares:

 • Multiplă campioană națională - Bob
 • Multiplă campioană națională - Atletism
 • Medaliată la campionatele naționale și internaționale de bob și atletism.
 • ANTRENOARE FITNESS / ATLETISM
 • NUTRIȚIONISTĂ
 • KINETOTERAPEUTĂ
 • PSIHOLOG SPORTIV

Puterea se află în tine, tu ești singurul care poate schimba ceva!

 • Madalina Predoi
 • Madalina Predoi
Madalina Predoi
Abonează-te aici