• Contact@hometraining.tv

Clase

Build your body with one click!

Clase HOMETRAINING.TV

Strech & Kinetics

Este un program pentru prevenirea, întreținerea sau recuperarea deficiențelor fizice. Vă ajută să vă recuperați stilul de viață, să aveți iar activitățile care vă fac fericiți, să va redobândiți elasticitatea și tonusul muscular.

Beneficii:

ECHIPAMENT NECESAR: Saltea, baston, gantere

NIVEL DE DIFICULTATE: Incepatori

Vezi video

Brazilian Butt & Legs

Antrenamentele trenului inferior sunt foarte importante, deoarece ne ajută să ne întărim și să ne definim musculatura fesierilor și cea a membrelor inferioare. La sfârșitul clasei veți avea un tonus foarte bun și vă veți simți mai dornici de mișcare.

Beneficii:

ECHIPAMENT NECESAR: Saltea (opțional), săculeți cu nisip, scaun

NIVEL DE DIFICULTATE: Mediu

Vezi video

Cardio Kick-Boxing

Antrenamentul de cardio-kickboxing este mai amuzant și mai eficient. Nici nu vei realiza cât de simplu este să fii în forma, să arzi calorii și să te simți extraordinar de bine după acest antrenament.O să ai un mix de exercitii din kickbox, arte marțiale și exerciții cu greutatea corpului tău.

Beneficii:

ECHIPAMENT NECESAR: Gantere (1kg, 2kg, 3kg), Saltea

NIVEL DE DIFICULTATE: Mediu

Vezi video

Total Body Workout

Programul Total Body Workout este unul dintre cele mai complexe antrenamente care vă antrenează atât partea inferioară cât și cea superioară. Este un program în care îți vei depăși limitele

Beneficii:

ECHIPAMENT NECESAR: Saltea, gantere, scaun

NIVEL DE DIFICULTATE: Mediu spre Avansat

Vezi video

Fat Loss Legion

Acest program este destinat celor care au o condiție fizică bună, însă care au de dat câteva kg jos și țesutul adipos îi împiedică să ajungă la forma dorită.

Beneficii:

ECHIPAMENT NECESAR: Saltea, gantere, scaun

NIVEL DE DIFICULTATE: Avansat

Vezi video

Upper Body

Integrează brațele, umerii, pieptul și spatele într-un singur antrenament. Upper Body te ajuta să îți întărești trenul superior, să îți tonifiezi musculatura, să îți îmbunătațești postura corpului și să eviți durerile de spate.

Beneficii:

ECHIPAMENT NECESAR: Gantere (între 0,5 kg și 3 kg), saltea

NIVEL DE DIFICULTATE: Mediu

Vezi video

From 1 to 6

Este un program special dedicat abdomenului dumneavoastră, vă ajută să va indepliniți visul de a avea un abdomen plat. Bonusul acestui program este că vă antrenați zona core și vă întăriți si zona lombară.

Beneficii:

ECHIPAMENT NECESAR: Saltea, gantere

NIVEL DE DIFICULTATE: Mediu

Vezi video

Fit Moms

Vrei să scapi de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii? Cu siguranță vrei să fi și sănătoasă, să dobândești un tonus muscular foarte bun și să arăți fabulos.Vei lucra toate grupele musculare, vei dobândi forță și rezistență și vei vedea transformările corpului tau rapid.Te invit să te antrenezi treptat și să te bucuri de fiecare moment alături de antrenorii HomeTraining.Tv.

Beneficii:

ECHIPAMENT NECESAR: Gantere, 1 kg / 2 kg, saltea, baston, fit ball, scaun

NIVEL DE DIFICULTATE: Începător

Vezi video

Easy Start

Dedicat în special persoanelor supraponderale și celor care sunt începători. Pentru persoanele cu “greutate” sportul este benefic, dar practicat în anumite condiții.

Beneficii:

ECHIPAMENT NECESAR: Saltea, gantere, scaun, baston

NIVEL DE DIFICULTATE: Incepatori

Vezi video